pirmdiena, 2010. gada 9. augusts

Nu jau sākas!

Ja parasti ap šo laiku es jau sāku sapņot un murgot par skolu, stundām, kurās es azimiegu, skapīšiem, kuros pa vasaru iemitinājušies vienacaini, zaļi monstri, skolotājiem, kuriem ir divas sejas, tad šonakt esmu apgreidojusies un sapņoju par studijām Fizikā.
Drošvien jāsāk ar to, ka mēs bijām ļoti maz studentu. Es nevienu nepazinu. Tikai vēlāk sastapu kādu biezbriļļainu neaptēstu meiteni, kas tāpat kā es kavēja lekcijas.
Es katru vakaru ballējos. Staigāju pa klubiem, un, protams, tieši šī iemesla dēļ nākamā rītā aizgulējos. Es gan Vijai taisnojos, ka vainīgs nesaprotamais lekciju grafiks, kurš pieejams vienīgi fakultātē pie sienas, kopiju viņam nav. Kaut gan skaidrs bija viens - katu dienu viss sākās jau 8.30, bet es pamodos pēc 10.00, doh.
Mistika ir tā, ka man neviens fiziku nemācīja. Bet visos pārējos priekšmetos, tādos kā literatūras analīze, kurā bija skaļi jālasa lugas, kkāds sports, kurā jāskrien cauri visai fakultātei, vicinot karsējmeiteņu pušķīšus, un dažos citos priekšmetos, kuros es vienkārši sēdēju un nesapratu, kas notiek, bija pārbaudes darbi. Izmisusi nesapratu, kāpēc man neviens neko nemāca un kāpēc man literatūrā ir 6.
Stulbākais ir tas, ka vēlāk noskaidroju, ka kavēju vienīgās lekcijas, kurās es kko arī saprastu t.i. matemātiku un fiziku. Vienīgais, kāpēc fakultātē atrados.

Totāls murgs, kas sastāvēja tikai no apstākļiem. Piedodiet - es vairs neesmu tik ģeniāla un nevaru izdomāt sižetu. Pat sapņos. Sveicieni nākamajiem studentiem!

5 komentāri:

  1. ō jā. es arī murgoju par augstskolu un lekcijām.

    AtbildētDzēst
  2. Man patīk šis stāstiņš :)Un nav nemaz murgaini, ir pat ļoti interesanti, cik daudz lietas tu esi spējusi par savu fakultāti jau iedomāties, kaut vai zemapziņā. Vienīgi jāsaka, ka tev ļoti īpatnējs priekšstats par tiem fiziķiem. Man gan arī nav konkrēta priekšstate ne ar studijām, ne fakultāti, bet par to ballēšanos varētu būt diezgan taisnība. No literatūras analīzes es ar neatteiktos, bet baidos, ka nespīd tāda ne tev, ne man :D

    AtbildētDzēst
  3. Žēl gan. Ballējos jau es ar jums un Viju, un nefiziķiem. :)

    AtbildētDzēst